Mesozine - Mesokosmiset Tarinat - Nro 1

Mesozine – Mesokosmiset Tarinat

mesozine

Nyt on luvassa erilaisia uutisia, nimittäin Näkökulmia Mesokosmoksesta on rakentanut kesän luppoaikana podcast- ja broadcast-tuotannon lisäksi kolmannen mediamuodon, sanomalehden nimeltä Mesozine – Mesokosmiset Tarinat. Mesozine-tabloidilehdessä esitellään Mesokosmos-ohjelmassa vuosien 2018 – 2020 välillä julkaistuja jaksoja ja haastateltuja henkilöitä, puntaroidaan jaksojen sisältöä ja julkaistaan uusia juttuja ja tarinoita kuluvalta kaudelta. Mesozine on omakustanteinen toistaiseksi epäsäännöllisesti ilmestyvä rekisteröity ilmaisjakelulehti, joka pyrkii sarjakuvitustyylillä elävöittämään jaksoja ja tekemään niitä vielä paremmin tunnetuiksi sekä uusille kuulijoille että aiemmin Mesokosmosta seuranneille.

Lehden ensimmäisessä numerossa vieraillaan Tampereella kevään ylioppilasjuhlissa, tarkennetaan Mesokosmoksen filosofisia lähtökohtia ja periaatteita, esitellään julkaistut luontojaksot, kvanttimekaniikkaa käsittelevät jaksot sekä Suomen henkisten liikkeiden tutkimusta ja tieteen rajapintaa pohtivat jaksot, käydään Villa Gyllenbergin Salatun tiedon tie -näyttelyssä ja muutenkin ollaan tutusti perenniaalisten asioiden äärellä.

Tämä on Mesokosmoksen koronakevään huipennus, keskikesän todellinen taikatemppu.

Lue lisää Mesozinen syntyvaiheista lehden elektronisen version pääkirjoituksesta: https://mesokosmos.com/mesozine

Hauskoja hetkiä hypermodernien tarinoiden parissa, joissa saattaa piillä joku totuuden jyvänenkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.